Ontdek Munduk

Tijdens deze dagtrip kom je langs de bergen rondom de meren van Buyan, Tamblingan en Bratan. Neem een vestje mee want in de bergen is het wat kouder.
LAKE BUYAN AND TAMBLINGAN
Opweg naar Munduk kun je beide meren goed zien. Bij het meer kun je een stop maken, een bootje huren om te vissen of om de omgeving vanaf het water te bekijken. Mensen vinden dit een mooi gebied voor hikes en wandelingen.

TEMPLE ULUN DANU AT LAKE BRATAN
De mistige toppen van de Catur vulkaan torenen prachtig boven het meer uit. Je kunt bij deze tempel niet naar binnen, maar het is zeker de moeite waard om het te bekijken. Vooral de tempel in het water is indrukwekkend. Het is een beeld dat je vaak voorbij zie komen op ansichtkaarten.
In de buurt van de tempel vind je ook de Bali Handara Kosaido golf club. Leuk voor golfers! Maar als je niet golft is hier niet veel te ontdekken. In dit gebied is eten wat prijziger dan gemiddeld.

EKA KARYA BALI BOTANICAL GARDEN
Bali Botanic Garden is een unieke plek voor botanisch onderzoek, educatie en recreatie. Je kunt hier relaxen en genieten van de mooie serene omgeving terwijl je leert over planten en bloemen en de rol die zij spelen in het dagelijks leven van de Balinezen.

GOLF
De Bali Handara Kosaido Country club is de grootste golf club vn Bali en ligt prachtig in de bergen van Bedugul.
Omdat het wat hoger gelegen is is deze plek een stuk koeler en daarmee zeer geschikt voor golf. Het is hier tussen de 14 en 20 graden.

Wat ideeën voor een trip richting Munduk:
Bezoek de Munduk waterval
Ga langs Munduk Village en geniet van het uitzicht over de Buyan en Tamblingan meren.
Bezoek de Ulun Danu tempel en het Bratan meer.
Bekijk de Eka Karya Bali Botanical garden.

EEN PRIVÉ VILLA AAN HET STRAND

In onze prachtige villa in Noordwest Bali

Bekijk de beschikbaarheid